milliós a kár

2021.06.14. 07:36

Esztelen rombolás a Continental Arénában – elfogták a tettest (videó)

Több millió forint kárt okozott a szándékos rongálással.

Forrás: police.hu

2021. június 11-én 5 óra 7 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Nyíregyházán a Continentál Arénában egy ember rongálást követ el. A járőrök haladéktalanul a helyszínre mentek, ahol egy megrongált gépkocsira, valamint a sportcsarnokba történt betörés nyomaira bukkantak. Az épületbe lépve rendhagyó látvány fogadta a járőröket. A padlót mindenhol tűzoltókészülékekből származó fehér por, és üvegszilánk borította, a csarnok küzdőterébe tűzoltótömlőből folyt a víz, megrongált italautomaták voltak a folyosón felborítva. A rendőrök, hogy a súlyosabb kár keletkezését megakadályozzák a vízcsapot elzárták, és elfogták az épületben jogosulatlanul tartózkodó 21 éves férfit.

A megalapozott gyanú szerint a férfi miután az utcán parkoló gépkocsi szélvédőjét betörte, a sportcsarnok oldalán felmászott az egyik vészkijárathoz, amit szintén betört, és ily módon bejutott az épületbe, ahol további súlyos, több millió forint összegű kárt okozott a szándékos rongálással. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság nyomozói a nyíregyházi férfit előállítása után rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, és őrizetbe vették.

A gyanúsított vallomásában ittas állapotára hivatkozott, elmondása szerint amiatt nem emlékszik a történtekre, de felelősséget vállal tetteiért – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

https://szon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/dicseret-es-jutalom-a-continentalban-randalirozo-reszeget-elfogo-rendoroknek-fotok-5145662/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában