bűnügy

2021.06.13. 09:01

Kerítésnek ment, elhajtott a rendőrök szeme láttára – jogsija sem volt

A 49 éves férfit őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrsének munkatársai 2021. június 11-én ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő 49 éves fábiánházai lakost. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint, hogy az ellenőrzés előtti percekben egy telephely kerítésének ütközött, ahonnan a helyszínről elhajtott. A rendőrök a gépkocsivezetőt a Mátészalkai Rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Barabási Határrendészeti Kirendeltség munkatársai 2021. június 12-én elfogtak egy 58 éves tiszavidi lakost. A nő a részére a korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Mátészalkai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a nőt az elzárás végrehajtása érdekében előállították – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában