Az elmúlt 24 órában történt

2021.06.11. 11:43

Leégett egy melléképület Mérken

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Üres, állatszállító teherautó motorterében keletkezett tűz menet közben a tunyogmatolcsi Kölcsey Ferenc utcában. A jármű vezetője a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt porral oltó tűzoltó készülékkel megfékezte a tüzet. Az egység utómunkálatokat végzett, valamint áramtalanította a járművet, majd átadta a helyszínt a rendőrségnek.

Fél hektáros területen égett foltokban a száraz fű Kisvárda külterületén, csütörtökön. A helyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal avatkoztak be. Tiszabercelen, az Esze Tamás utcai töltés oldalánál ötven méter hosszan égett a vegetáció. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal fékezték meg a kisebb szabadtéri tüzet.

Leégett egy melléképület Mérken. A harminc négyzetméteres, vályogépítmény teljes terjedelmében égett. A mátészalkai hivatásos és a nagyecsedi önkéntes tűzoltók két gyorssugárral, kéziszerszámokkal körülhatárolták, majd megfékezték a lángokat.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában