Az elmúlt 24 órában történt

2021.06.10. 11:14

Nem volt jogsija

Rendőrségi összefoglaló.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrsének munkatársai 2021. június 8-án ellenőriztek egy segédmotoros kerékpárral közlekedő érpataki lakost. A rendőrök megállapították, hogy a 23 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt a rendőrőrsre előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai 2021. június 9-én elfogtak egy 32 éves nyírmadai lakost. A férfi a részére a korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Autópálya Alosztályának munkatársai vonták ellenőrzés alá 2021. június 9-én, az M3-as autópálya Szabolcs megyei szakaszán egy személygépkocsival közlekedő 33 éves nagydobosi lakost. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a gépkocsivezető vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a férfit a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra előállították és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában