Az elmúlt 24 órában történt

2021.06.09. 09:14

Nem volt jogsija a nőnek

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. június 8-án intézkedtek egy 51 éves nyíregyházi férfival szemben, akinek körözését a Nyíregyházi Rendőrkapitányság azért rendelte el, mert a korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a bíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. június 9-én Nyíregyházán vontak ellenőrzés alá egy személygépkocsival közlekedő 19 éves szolnoki lakost. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a nő vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a gépkocsivezetőt a rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. június 8-án ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő szabolcsveresmarti lakost. A rendőrök megállapították, hogy a 44 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint, hogy az általa vezetett jármű a forgalomból ki van vonva. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában