hazárd megye

2021.06.15. 08:58

Rollerkölcsönzés Ungváron: ez történt az első napon (videó)

Kárpátalja központjában, Ungváron az elektromos rollerek kölcsönzésének első napjaiban a helyi lakosok hét járgányt is elkötöttek.

Fotó: Vitalij Glagola

A legelső napon hat elektromos rollert loptak el a kölcsönző cég parkolójából – írta Vitalij Glagola újságíró Facebook-oldalán.

Az embereket még az a speciális beépített rendszer sem állította meg, amely GPS-adatokat továbbít a szolgáltatás rendszergazdáinak és a rendőröknek. Az egyik helyi nő egyszerre három rollert vitt haza, többet pedig a város egyik nehezen elérhető területére vitték. Két nappal később az egyik ungvári intézmény biztonsági őre is ellopott egy rollert, és úgy döntött, hogy vonattal viszi haza azt.

A rendőrök a rollert Nagybereznán a vasútállomáson vették el a férfitól, aki még az elején azt állította, hogy 500 hrivnyáért vette egy nőtől, de aztán beismerte, hogy ő maga lopta el az ungvári Ukrajna áruház mellől.

Forrás: karpatinfo.net

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában