bűnügy

2021.07.23. 11:10

A rendőrség előtt garázdálkodott mert nem működött az email címe

Felfüggesztették az eljárást azzal a 30 éves nyíregyházi férfival szemben, aki idén májusban a rendőrfőkapitányság épülete előtt kiabált, és eközben több autót is megrugdosott.

Forrás: Illusztráció/shutterstock

Fotó: Shutterstock

A férfi május közepén, a délelőtti órákban Nyíregyháza belvárosában, a főkapitányság előtt parkolt le. Mivel nem működött az e-mail címe ezen felidegesítette magát, és magából kikelve ordibált az utcán, majd a saját gépkocsijának az ajtaját is megrángatta.

A hangoskodásra figyelt fel az egyik épületben dolgozó rendőr, aki kinézve az ablakon azt tapasztalta, hogy a férfi kolléganője parkoló autóját, majd a az ő autóját is rugdosni kezdi. Ekkor értesítették a járőröket, akiknek a garázda férfit sikerült a közelben elfogni.

Szerencsére a járműveknek egy kis sárfelkenődésen kívül nagyobb baja nem lett.

A gyanúsított közterületen, olyan agresszív magatartást tanúsított, amely alkalmas volt a megbotránkoztatásra és riadalom keltésére, ezért magatartása garázdaságnak minősül, mely bűncselekményért akár 2 évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában