bűncselekmény

2021.07.28. 09:01

Ellopták, majd eladták a traktort Kocsordon

A mátészalkai rendőrök rövid idő alatt elfogták a traktor eltulajdonításával gyanúsítható három férfit.

Fotó: rendőrség

A Mátészalkai Rendőrkapitányságra érkezett bejelentés 2021. július 26-án, mely szerint Kocsord külterületéről egy traktort tulajdonított el ismeretlen tettes, a benne hagyott indítókulcs segítségével. A rendőrök megkezdték az adatgyűjtést, és a bejelentést követő néhány órán belül azonosították, és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható három férfit.

A nyomozók F. P. 30 éves és E. Cs. 27 éves baktalórántházi, valamint N. K. 27 éves vajai lakosokat a rendőrkapitányságra előállították, és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták. A gyanúsítottak a bűncselekmény elkövetését beismerték, és vallomásukban elmondták, hogy az eltulajdonított mezőgazdasági járművet 300.000 forintért eladták, a kapott összeget pedig egymás között szétosztották. A közel másfél millió forint értékű mezőgazdasági vontatót a rendőrök lefoglalták, és visszaadták a tulajdonosának. A gyanúsítottak az eljárás alatt szabadlábon védekezhetnek.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában