bűnügy

2021.07.15. 09:12

Jogsi nélkül vezettek, őrizetbe vették őket

Rendőrségi hírek megyénkből.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság járőrei ellenőriztek 2021. július 14-én Őrben egy segédmotoros kerékpárral közlekedő 19 éves jármi lakost. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfi a jármű vezetéséhez szükséges vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és szabálysértési őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai ellenőriztek 2021. július 14-én egy személygépkocsival közlekedő tiszadadai férfit. Kiderült, hogy a férfi nem rendelkezik a jármű vezetéséhez szükséges vezetői engedéllyel. A járművezetőt a rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2021. július 14-én intézkedtek egy tiszalöki férfival szemben, akinek körözését a Tiszavasvári Rendőrkapitányság azért rendelte el, mert a korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában