Rongálás

2021.07.02. 09:31

Konyhakéssel esett neki a ponyvagarázsnak a demecseri nő szenteste, másnap visszament az otthagyott késért

Magánéleti problémai miatt, tavaly szenteste rongált meg egy ponyvagarázst az a demecseri nő, aki ellen az ügyészség – rongálás miatt – most emelt vádat.

Forrás: illusztráció / shutterstock

Fotó: Shutterstock

A középkorú nő 2020. december 24-én este magánéleti problémái miatt ideges volt, ezért magához vett egy konyhakést, és elindult sétálni. Séta közben bement egy társasház udvarára, ahol odament egy ponyvagarázshoz, és azt egy késsel többször megvágta. Eközben azonban a kés kifordult a kezéből, és beesett a garázsba.

Másnap reggel, éppen hajnalodott, amikor egy zseblámpával visszament a társasházhoz, hogy a kést megkeresse. Az egyik szomszéd azonban az erkélyéről végignézte, amint a nő bevilágít a garázsba, a kést felkapja, és távozik.

A kár helyreállítása 51.000 forintba került a tulajdonosnak, amit a vádlott a nyomozás során nem tudott kifizetni. A vádlott nem adott magyarázatot tettére, de elismerte és megbánta azt.

Az ügyészség vádiratában azt indítványozta, hogy a bíróság a nőt bocsássa próbára.

- Dr. Borsodi-Buss Emese, helyettes sajtószóvivő, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában