Rendőrség

2021.08.19. 09:22

A Türkmenisztáni Hatóság körözte

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2021. augusztus 18-án elfogtak egy 22 éves tiszavasvári lakost. A férfi ellen a Tiszavasvári Rendőrkapitányság két körözést is kiadott, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságokat nem fizette meg, ezért azokat a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit előállították és őrizetbe vették.

A beregsurányi közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre 2021. augusztus 18-án egy ukrán állampolgár. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy férfi ellen a Türkmenisztáni Hatóság nemzetközi elfogató parancsot adott ki. A rendőrök a 64 éves ukrán férfit előállították a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsének munkatársai ellenőriztek 2021. augusztus 18-án Tyukodon egy személygépkocsival közlekedő őri lakost. A rendőrök megállapították, hogy a 45 éves nő vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai intézkedtek 2021. augusztus 18-án Rohod és Nyírjákó közötti útszakaszon egy személygépkocsival közlekedő 25 éves őri lakossal. A rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában