Szabolcs-Szatmár-Bereg

2021.08.26. 12:07

Az M3-as autópályán ellenőrizték, majd őrizetbe vették a gávavencsellői férfit

Előállították és őrizetbe vették.

Fotó: illusztráció: shutterstock

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai 2021. augusztus 25-én Besenyődön vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő fehérgyarmati lakost. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik a jármű vezetéséhez szükséges vezető engedéllyel. Az 51 éves férfinél felmerült az alkoholfogyasztás gyanúja is, ezért vele szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket jelzett, ezért őt további mintavételre, majd a rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, valamint a járművezetés ittas állapotban bűncselekmény gyanúja miatt vele szemben külön büntetőeljárást kezdeményeztek.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Autópálya- és Balesethelyszínelő Alosztály munkatársai vontak ellenőrzés alá 2021. augusztus 25-én az M3-as autópálya szabolcs megyei szakaszán egy személygépkocsival közlekedő gávavencsellői lakost. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel. A rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a járművezetőt a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában