szabálysértés

2021.08.09. 07:20

Három szabolcsi sofőrt vettek őrizetbe – Ugyanazt követték el

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotó: Illusztráció: pixabay

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsének munkatársai ellenőriztek 2021. augusztus 8-án Kemecsén egy személygépkocsival közlekedő 34 éves székelyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Barabási Határrendészeti Kirendeltség munkatársai intézkedtek 2021. augusztus 8-án Tiszaszalka külterületén egy személygépkocsival közlekedő 33 éves encsencsi lakossal. A rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai ellenőriztek 2021. augusztus 8-án Vaján egy személygépkocsival közlekedő 20 éves helyi lakost. A férfi gépkocsijával úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy a jármű vezetéséhez szükséges vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A rendőrök a járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában