Szabolcs-Szatmár-Bereg

2021.08.26. 08:21

Kidőlt fák, árokba csapódott autó – Bőven akadt dolguk a szabolcsi tűzoltóknak

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Fotó: Nyíregyháza HTP

Nyírpazonynál, a 4-es úton haladó személygépkocsira dőlt egy nagy fa. A járműben ketten utaztak, nem sérültek meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével, kézi erővel szüntették meg a közúti akadályt.

Nagy méretű fa megdőlt, lakóépületet veszélyeztetett Fényeslitkén, a Kossuth utcán. A kisvárdai hivatásosok létrás járművel távolították el a veszélyes fát.

A tiszateleki általános iskola udvarán is megdőlt egy nagy fa. A tornacsarnokot veszélyeztető fát az ibrányi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók távolították el.

Forgalmi akadályt képezett egy úttestre dőlt fa tegnap este a 4912-es úton, Nagykállónál. A helyi önkéntes tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Menetrend szerint közlekedő autóbusz és személygépkocsi ütközött szerda délután a nyíregyházi László utcán. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a személygépjárművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Lesodródott az útról, árokba csapódott egy személygépkocsi tegnap a 4102-es úton, Nyírturánál. A szabolcsi megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a forgalmi akadályt nem képező járművet.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában