Az elmúlt 24 órában történt

2021.08.16. 09:02

Kigyulladt a villanyóra

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Lakóház mögötti, különálló csűr égett tegnap kora hajnalban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ököritófülpösön. Az ötven négyzetméteres fa szerkezetű pajtában ott tárolt háztartási kellékek és kaptárak is égtek. A mátészalkai hivatásos tűzoltók három vízsugárral, kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt.

Családi ház villanyórája gyulladt ki vasárnap Fábiánházán. A tulajdonos értesítette a tűzoltókat és azonnal megkezdte a lángok oltását homokkal. A kiérkező nagyecsedi önkéntes tűzoltók fejezték be a munkálatokat porral oltó készülékkel. A mátészalkai hivatásos és a nagyecsedi önkéntes tűzoltók átvizsgálták a lakóházat, többek között a tetőterét is, a tűz nem terjedt tovább. Az esettel kapcsolatosan értesítették az áramszolgáltatót, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Felborult egy személygépkocsi vasárnap este az újfehértói Rákóczi Ferenc utcában. A jármű a tetején állt meg, egy ember utazott benne. A műszaki mentést végző helyi önkormányzati tűzoltók az autóból feszítővágóval szabadították ki a sofőrt, majd átadták a mentőszolgálatnak. Az egység a kerekeire állította, áramtalanította a járművet.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában