Katasztrófavédelem

2021.08.17. 09:42

Lehasadt faágak, kidőlt fák...

Ötezer négyzetméteres területen égett száraz fa és gally a 4915-ös út mellett, Teremnél. A nyírbátori hivatásos tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a szabadtéri tüzet.

Nyírkáta és Hodász kereszteződésénél, a 471-es úton ütközött egy kisbusz és egy személygépkocsi. A mátészalkai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, biztosították a helyszínt a rendőrségi helyszínelés ideje alatt, majd megszüntették a közúti akadályt.

Árokba csapódott egy autó Nyírtura-Sényő térségében a 4102-es úton. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, a forgalmi akadályt megszüntették. Személyi sérülés nem történt.

Lehasadt faágak, kidőlt fák miatt is érkeztek segélykérések, jelzések a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei tűzoltókhoz hétfőn. Szabolcsveresmarton a kisvárdai hivatásos tűzoltók létrás járművel távolítottak el lehasadt faágakat a Tölgyesszög, a Dózsa György és a József Attila utcákban. A fehérgyarmati hivatásosok a tivadari temetőben avatkoztak be motoros láncfűrésszel, mert két fa sírokra dőlt. A teremi iskola udvarán veszélyesen megdőlt fát távolítottak el a nyírbátori tűzoltók. Nyíregyháza, Nyírbátor, Pap és Tunyogmatolcs településeken is motoros láncfűrészekkel avatkoztak be a tűzoltók sérült fák, leszakadt faágak miatt.

Árokba hajtott egy személyautó a 4-es főút Nyíregyháza és Újfehértó közötti szakaszán tegnap este. A balesetnél a nyíregyházi hivatásos tűzoltók végeztek műszaki mentési munkálatokat.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában