bűnügy

2021.08.22. 08:17

Őrizetbe vették a 32 éves vásárosnaményi nőt

Az elmúlt 24 órában történt.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatárai 2021. augusztus 21-én Vásárosnaményban elfogták R. N. 32 éves helyi lakost. A nő ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja garázdaság vétség elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A körözött nőt a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai 2021. augusztus 21-én Besenyődön vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő leveleki lakost. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik a jármű vezetéséhez szükséges vezető engedéllyel. A járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai vontak ellenőrzés alá 2021. augusztus 21-én Nagyvarsányban egy személygépkocsival közlekedő tetétleni lakost. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel. A rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a járművezetőt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában