döbbenet

2021.08.17. 17:12

Rongáltak, autókat fosztogattak nyíregyházi gyerekek

A nyíregyházi rendőrök azonosították az elkövetőket.

Forrás: police.hu

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 14 éves tiszadobi lakos ellen. A nyomozás adata szerint a fiú gyermekkorú testvérével közösen a kerítésen át bemászott az egyik nyíregyházi bölcsőde udvarára, ahol egy tároló helyiségről leverték a lakatot, bementek, és onnan egy baltát tulajdonítottak el 2021. augusztus 10-én este.

Ugyanazon az éjszakán egy közeli óvoda udvarára hasonlóképpen bementek, ott megrongáltak egy trambulint, és egy napernyőt. Ezek után nyitott állapotban parkoló gépkocsikat kerestek Nyíregyháza utcáin. Több lezáratlanul hagyott autóból tulajdonítottak el értéktárgyakat, mélynyomó ládákat, pendrivot, hajvasalót, készpénzt. A rendőrök a fiatalokat rövid időn belül azonosították. A fiatalkorú gyanúsítottat a rendőrkapitányságra előállították, ahol a terhére rótt bűncselekmények elkövetését beismerte. A büntetőeljárás alatt szabadlábon védekezhet – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában