Szabolcs-Szatmár-Bereg

2021.08.05. 08:37

Videó: Körbálákat oltottak a nyíregyházi tűzoltók

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Fotó: katasztrófavédelem

Körbálák kaptak lángra Tiszaeszlár térségében szerdán. A helyszínre a nyíregyházi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik vízsugarakkal, kéziszerszámokkal akadályozták meg a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat.

Kiborult, nagy méretű akácfákat távolítottak el a nyírbátori és nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy kislétai szociális intézmény udvaráról tegnap. A kisvárdai egységek városukban dolgoztak: három nyárfa dőlt meg veszélyesen a Városmajor utcában, azokat távolították el. Nyíregyháza-Gagna dűlőnél nagy méretű fa lehasadt ága villanyvezetékre esett, Nyírbogáton pedig a gyalogosforgalmat veszélyeztette egy nagy ág. Többek között Fehérgyarmat, Tivadar, Szamosszeg, Nyírvasvári, Penyige településeken volt még szerdán, sérült fákkal kapcsolatos beavatkozásuk a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei tűzoltóknak.

Két személygépkocsi ütközött tegnap a 41-es úton, Vásárosnaménynál. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat áramtalanította a járműveket, majd átadta a helyszínt a rendőrségnek. A járművekben összesen hatan utaztak, sérülést nem szenvedtek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában