Tetten érték

2021.09.29. 09:49

Amikor rajtaütöttek a zsaruk, épp egy nyíregyházi társasház belső udvarán bérelt garázsban injekciózott egy férfit

Tiltott teljesítményfokozó szerekkel látta el ügyfeleit.

Forrás: police.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Osztálya teljesítményfokozó szerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást K. Zs. 37 éves nyíregyházi lakos ellen. A férfit a nyomozók 2021. szeptember 24-én reggel egy nyíregyházi társasház belső udvarán bérelt garázsában érték tetten, miközben anyagi ellenszolgáltatásért eddig ismeretlen összetételű teljesítményfokozó szert injekciózott egy férfi szervezetébe.

Fotó: police.hu

A rendőrök a garázsban, valamint a férfi lakóhelyén nagy mennyiségben találtak, és foglaltak le különböző fajtájú gyógyszeripari teljesítményfokozó szereket, valamint nagy kiszerelésben tárolt eddig ismeretlen összetételű folyadékokat és porokat, amelyek a rendelkezésre álló adatok alapján a férfi által előállított teljesítményfokozó szerek alapanyagaiként szolgáltak.

Fotó: police.hu

A rendőrök több száz fiolát, injekciós tűt és fecskendőt is lefoglaltak. A nyomozás adatai szerint a férfi anyagi haszonszerzésre törekedve a vevőkörébe tartozó ügyfeleinek rendszeresen adott át, hozott forgalomba tiltott teljesítményfokozó szernek minősülő anyagokat. A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói a férfit előállították, és teljesítményfokozó szerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták. A gyanúsított beismerő vallomást tett, a szakértő bevonásával folyamatban lévő büntetőeljárás alatt szabadlábon védekezhet.

Fotó: police.hu

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában