Szabolcs-Szatmár-Bereg

2021.09.06. 10:13

Elfogatóparancs volt ellene – Záhonynál fogták el a körözött férfit

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotó: illusztráció: shutterstock

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2021. szeptember 5-én Piricsén vontak intézkedés alá egy segédmotoros kerékpárral közlekedő helyi lakost. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik a jármű vezetéséhez szükséges vezető engedéllyel. A rendőrök a 24 éves motorost engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrsének munkatársai 2021. szeptember 5-én Érpatakon ellenőriztek egy motorkerékpárral közlekedő helyi lakost. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a 19 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai 2021. szeptember 5-én Ibrányban igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő buji lakost. A 30 éves férfi úgy vett részt a közúti forgalomban az általa vezetett autóval, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A rendőrök a férfit a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2021. szeptember 5-én Nyírbátorban elfogtak egy 48 éves nyírbátori lakost. A férfi a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt az illetékes járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

A záhonyi közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre 2021. szeptember 5-én egy 36 éves ukrán állampolgár. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi ellen a Kiskunhalasi Járásbíróság ittas járművezetés elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit a Záhonyi Rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában