Szabolcs-Szatmár-Bereg

2021.09.16. 09:39

Nyíregyházán fogták el a 42 éves nyírteleki nőt

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotó: illusztráció: shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. szeptember 15-én ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő nyíregyházi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a 33 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt a rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2021. szeptember 15-én elfogtak egy 42 éves nyírbátori lakost. A férfi a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt az illetékes bíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. szeptember 15-én Nyíregyházán elfogtak egy 42 éves nyírteleki lakost. A nő ellen a Budapesti II. és III. Kerületi Járásbíróság ittas járművezetés elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A körözött nőt a rendőrök a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában