Szabolcs-Szatmár-Bereg

2021.09.23. 08:10

Összehordott szemét égett Kisvárdán

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Lakossági gázvezetéket vágott át munkagép Baktalórántházán, a Zöldfa utcában tegnap. A város hivatásos tűzoltói az érintett útszakaszt lezárták és gyorssugárral biztosították a helyszínt a szolgáltató kiérkezéséig.

Lemezfedésű, hétszáz négyzetméter alapterületű tárolóban csaptak fel a lángok Kemecsén szerda délután. Mintegy negyven darab, körbálás lucerna égett. A tűzesethez a nyíregyházi hivatásos és az ibrányi önkormányzati tűzoltók vonultak, kiérkezésük előtt a helyszínen lévők megkezdték munkagépekkel a tűz által nem érintett bálák elkülönítését. A beavatkozók hat vízsugárral határolták körül és oltották el a tüzet.

Az összehordott szemét égett tíz négyzetméteren Kisvárdán, a Baross Gábor utcában tegnap. A város hivatásos tűzoltói gyorssugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában