baleset

2021.09.22. 07:46

Súlyos baleset a Tokaji úton – személyautó ütközött kisteherautóval

A baleset a Tokaji út és a Sátor utca kereszteződésében történt.

08:20

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást 8 óra 15 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.


Összeütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi szerda reggel Nyíregyházán, a Tokaji út és a Sátor utca kereszteződésében. A balesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A helyszínre mentők is érkeztek – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

 

Három sérült

Közúti közlekedési baleset történt a 38-as számú főút 35. kilométerszelvényében Nyíregyháza előtt 2021. szeptember 22-én 6 óra 55 perckor. Eddig tisztázatlan okból eredően egy kisteherautó és egy személygépkocsi összeütközött. A baleset következtében három ember megsérült. A rendőrség teljes útlezárás mellett végzi a helyszínelést – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában