Vajai tragédia

2021.09.10. 09:24

„Végtelen szégyent érzek!” – Gyászolja a sztár a vajai tinit

Sokkolta az országot a vajai diák, Gábor halála, aki véget vetett az életének az iskolai zaklatások miatt. Szebeni István megrázó posztban emlékezett meg a fiúról.

Forrás: illusztráció / tenyek.hu

A 16 éves fiú halálhírét édesanyja jelentette be a Facebookon. A nő szerint gyermekének problémái voltak az iskolában, társai piszkálták – eltűnését, majd halálát is összefüggésbe hozták ezzel.

A TV2 sztárját, Szebeni Istvánt édesapaként különösen megrázta a tragédia, megrendülve írt " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Facebook-oldalán az öngyilkos gimnazistáról.

Üres a széked. Örökre. Nem tudom felfogni, hogy történhetett ez Veled. Addig gúnyoltak egy gimnazista fiút, amíg csak egy megoldást látott kiútnak. Csendes fiú voltál, aki soha, senkinek sem ártott. A halált választottad, pedig Te csak élni akartál. Csak annyit kértél, hogy hagyjanak békén. Örökre üres a széked. Azt, hogy mit érezhet édesanyád, el sem tudom képzelni. Ő mindent megtett, hogy megvédjen. Még én is végtelen szégyent érzek, hogy miért történhet ilyen tragédia, pedig csak a hírekből értesültem róla. Nyugodj békében. Most már senki sem bánthat. Felfoghatatlan.

Forrás: borsonline.hu

https://szon.hu/kozelet/helyi-kozelet/nem-kernek-bocsanatot-az-ongyilkos-vajai-fiu-zaklatoi-5375795/

https://szon.hu/kozelet/helyi-kozelet/dobbenetes-reszletek-igy-keszult-a-vajai-tini-az-ongyilkossagra-5371691/

https://szon.hu/kozelet/helyi-kozelet/ezt-uzente-a-zaklatoknak-a-vajai-fiu-edesanyja-video-5370320/

https://szon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/elertuk-a-halott-fiu-edesanyjat-gabor-azt-mondta-maradjak-ki-ebbol-mert-azzal-csak-neki-artok-5368601/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában