Szabolcs-Szatmár-Bereg

2021.10.07. 08:24

Kiégett egy autó Nyírkarászon

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Tűz keletkezett egy besenyődi családi házban szerda késő este. A nyolcvan négyzetméteres lakóház több helyisége, nappalija, fürdőszobája és konyhája égett. A baktalórántházi és a nyírbátori hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltották el a lángokat. Az egységek kihoztak az épületből egy gázpalackot, amelyet visszahűtöttek, valamint munkálatok közben találtak egy másikat is, ami teljesen összeolvadt, robbanást nem okozott. A ház lakhatatlanná vált, az ott lakók elhelyezéséről átmenetileg gondoskodtak.

Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi tegnap reggel a nyírkarászi Szabolcs út végén. A külterületi esethez a baktalórántházi hivatásos tűzoltók vonultak, egy vízsugárral fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Ötven méter hosszan a száraz fű, valamint egy öt méter magas fa törzse égett a 3824-es út mellett, Vasmegyernél. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók gyorssugárral, kéziszerszámokkal avatkoztak be. A forgalom veszélyeztetése miatt a fát motoros láncfűrésszel eltávolították a tűzoltók.

Száz négyzetméteren égett a száraz fű, avar a nyíradonyi Temesvári utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók gyorssugárral, kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

A fehérgyarmati József Attila utcában egy kidőlt fa és környezete égett ötven négyzetméteren. A helyi hivatásos tűzoltók oltották el a szabadtéri tüzet – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában