Szagot fogott

2021.10.16. 08:18

Biciklit és mosógépet is lopott, Üstök egyenest a házához vezette a zsarukat

A kemecsi nyomozók a 37 éves helyi férfit őrizetbe vették.

Forrás: police.hu

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsén tett bejelentést 2021. október 13 –án egy kemecsei lakos, mely szerint a tulajdonában lévő lakatlan házának a mellék épületébe betörtek, ahonnan a szerszámokat, bicikliket és egy mosógépet vittek el. A bejelentés után a kemecsei rendőrök nyomkövető szolgálati kutyát is bevontak a nyomozásba, az ismeretlen tettes felkutatása érdekében. Labbancz Zoltán r. főtörzsőrmester Üstök hívónévre hallgató szolgálati kutyájával kezdte meg a nyomkövetést.

A négylábú a helyszínen azonnal szagot fogott, és az elkövető lakóhelyéig vezette a rendőröket, ahol megtalálták az ellopott értékeket is, majd visszaadtak a tulajdonosának. A rendőrök a feltételezett elkövetőt elfogták, a rendőrőrsre előállították és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták.

Fotó: police.hu

A kemecsi nyomozók a 37 éves helyi férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes ügyészség indítványára a bíróság elrendelt.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában