Az elmúlt 24 órában történt

2021.10.22. 08:19

Dőltek a fák a megyében

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Forrás: illusztráció / katasztrófavédelem / archív

Csütörtökön, több helyszínen távolítottak el úttestre dőlt, épületre, valamint a közlekedésre, gyalogosforgalomra veszélyt jelentő fát Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltói. Nyíregyházán, a Korányi Frigyes úton, Sényő és Nyírtura között, valamint Újfehértó és Hajdúdorog között úttestre dőlt fa. Nyíregyházán, a Vay Ádám úton épület felé dőlt meg fa. Újfehértón, a Kossuth Lajos utcában fa ága hasadt le, amely veszélyt jelentett a gyalogosforgalomra. A beavatkozók kéziszerszámokkal és motoros láncfűrésszel avatkoztak be a káreseteknél.

Épület lemez napellenzőjét bontotta meg a viharos erejű szél Nyíregyházán, a Sóstói úton tegnap. A város hivatásos tűzoltói gépezetes tolólétra segítségével távolították el a lemezdarabokat.

Közintézmény vegyes tüzelésű kazánjának kéményében izzott a korom csütörtökön Penészleken, a Vasvári Pál utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók szüntették meg az izzást kéziszerszámok segítségével.

Ötven négyzetméteren égett az avar Döge és Szabolcsveresmart között tegnap. A kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat.

A lerakódott korom izzott Újfehértón, a Debreceni úton egy családi ház kéményében. A város önkormányzati tűzoltói kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó részeket.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában