bűnügy

2021.10.28. 09:04

Egy debreceni nőt és utasát is őrizetbe vették a rendőrök Nyíregyházán – mutatjuk, miért!

Az elmúlt 24 órában történt.

Forrás: illusztráció/shutterstock

A tiszabecsi közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy 24 éves ukrán-magyar állampolgár 2021. október 27-én. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi ellen a román hatóság a Schengeni Információs Rendszerben árucsempészet elkövetése miatt nemzetközi elfogatóparancsot adott ki. A körözött férfit a rendőrök a Fehérgyarmati Rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő debreceni lakost 2021. október 26-án 23 óra 32 perc körül Nyíregyházán. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a nő az általa vezetett gépjármű vezetéséhez előírt vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint, hogy érvényes vezetői engedéllyel rendelkező utasa, a gépjármű vezetését úgy engedte át a nőnek, hogy nem győződött meg arról, hogy rendelkezik-e a vezetéshez előírt engedéllyel. A rendőrök a járművezetőt és utasát engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő besenyődi lakost 2021. október 27-én a Besenyőd és Ófehértó közötti útszakaszon. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a férfi az általa vezetett gépjármű vezetéséhez előírt vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. október 27-én Kisvárdán ellenőriztek egy 23 éves kékcsei lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen körözés van érvényben, amit a Kisvárdai Rendőrkapitányság azért rendelt el, mert a részére korábban kiszabott helyszíni bírságot nem fizette meg, és azt a Kisvárdai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében a rendőrkapitányságra előállították – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában