hazárd megye

2021.10.06. 08:36

Háromezer doboz cigivel találtak rá az erdőben az ukrán férfira – kiutasították

Közel hatmillió forint értékű jövedéki terméket csempészett az ukrán férfi, akit a barabási rendőrök és a Nemzeti adó- és Vámhivatal munkatársai elfogtak.

Forrás: police.hu

A Barabási Határrendészeti Kirendeltség és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai közös szolgálatot láttak el 2021. október 5-én. Az egyenruhások éjfél körül mozgásra figyeltek fel a Tiszaszalka és Vámosatya közötti erdős területen. Néhány percen belül elfogtak egy ukrán állampolgárt, aki a közelében megtalált ládákba csomagolt, 3000 doboz és közel hatmillió forint értékű magyar adó- és zárjegy nélküli cigaretta csempészetével hozható összefüggésbe.

A férfi Magyarországon való tartózkodásának jogszerűségét nem tudta igazolni. A rendőrök a külföldit előállították a határrendészeti kirendeltségre, és idegenrendészeti eljárásban kiutasították Magyarországról. A lefoglalt jövedéki termékek csempészetével kapcsolatos büntetőeljárást az illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal folytatja le – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában