bűnügy

2021.10.11. 09:58

Jogosítvány nélkül, ittasan – őrizetbe vették az újfehértói autóst

Rendőrségi összefoglaló.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. október 10-én Nyíregyházán vontak intézkedés alá egy segédmotoros kerékpárral közlekedő nagycserkeszi lakost. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik a jármű vezetéséhez szükséges vezető engedéllyel. A járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak ellenőrzés alá 2021. október 10-én Nyíregyházán egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel. A rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a járművezetőt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrsének munkatársai 2021. október 10-én intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő újfehértói lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi a gépjármű vezetéséhez szükséges vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt jelzett. A rendőrök a férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt előállították, és őrizetbe vették, valamint ittas járművezetés bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában