bűnügy

2021.10.06. 09:41

Jogsi nélkül vezetett a győrteleki tini – őrizetbe vették

Az elmúlt 24 órában történt.

A beregsurányi közúti határátkelőhelyen 2021. október 5-én jelentkezett belépésre egy 21 éves ukrán állampolgárságú férfi. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék költségvetési csalás elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A körözött férfit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A beregsurányi közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy 21 éves zamárdi lakos 2021. október 5-én. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy ellene a Siófoki Járásbíróság ittas járművezetés elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A férfit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. október 5-én Győrteleken ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő 18 éves helyi lakost. A férfi úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A rendőrök a sofőrt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Címkék#bűnügy

Ezek is érdekelhetik