bűnügy

2021.10.28. 09:57

Lopott biciklik gazdáit keresik – nem ismerős valamelyik bringa? (fotók)

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsének munkatársai várják a képeken látható biciklik tulajdonosainak jelentkezését.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse 15010/3733/2021. bűnügyi számon folytat lopás bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást két kemecsei, egy balkányi, és egy hajdúhadházi lakosok ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak anyagi haszonszerzés érdekében kerékpárokat tulajdonítottak el a kisvárdai és a nyíregyházi vasútállomások környékéről 2021. szeptemberében. A rendőrök az elkövetők elfogása után több, általuk eltulajdonított kerékpárt lefoglaltak, amelyek közül három tulajdonosát eddig nem sikerült felkutatni.

Kérjük, hogy a képeken látható kerékpárok tulajdonosai jelentkezzenek a Kemecsei Rendőrőrsön személyesen, telefonon a 06-42-524-600-as hívószámon, vagy hívják a 112-es központi segélyhívót. Névtelenségük megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehetnek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában