Az elmúlt 24 órában történt

2021.10.22. 09:06

Nem volt jogsija

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai 2021. október 21-én vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő ibrányi lakost. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfi a gépjárművel úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy annak vezetéséhez szükséges vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a járművezetőt előállították a rendőrőrsre és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. október 21-én vontak ellenőrzés alá egy személygépkocsival közlekedő ópályi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi úgy közlekedett a gépjárművel a közúti közlekedésben, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Készenléti Rendőrség munkatársai 2021. október 21-én intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő karosi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi a gépjármű vezetéséhez szükséges vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt előállították a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. október 21-én elfogtak egy 51 éves nagyecsedi lakost. A férfi a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Mátészalkai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában