Sziréna

2021.10.10. 08:12

Őrizetbe vettek egy párt a vásárosnaményi vasútállomáson

Egy gemzsei, egy aranyosapáti, egy nyírbélteki és egy rakamazi lakos akadt a rendőrök horgára szombaton.

Illusztráció/Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrsének munkatársai intézkedtek 2021. október 9-én Rakamazon egy segédmotoros kerékpárral közlekedő helyi lakossal szemben. A rendőrök megállapították, hogy a fiú a gépjárművel úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy annak a vezetéséhez előírt vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai ellenőriztek 2021. október 9-én Ófehértón egy személygépkocsival közlekedő nyírbélteki lakost. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a fiú nem rendelkezik a gépjármű vezetéséhez előírt vezetői engedéllyel. A rendőrök a járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt előállították, és őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai garázdaság szabálysértés elkövetése miatt intézkedtek egy aranyosapáti, és egy gemzsei lakossal szemben 2021. október 9-én Vásárosnaményban. A férfi és a nő a vasútállomáson veszekedett, kölcsönösen szidalmazták egymást, amivel a többi utasban riadalmat, megbotránkozást keltettek. A rendőrök a párt előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában