Majdnem belehalt

2021.10.22. 13:46

Őrület! A nyílt utcán, vascsővel támadt a nőre Nyíregyházán!

A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója 2021. október 22-én az életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt indult eljárásban 2021. november 22-ig elrendelte K.Cs. gyanúsított letartóztatását.

Forrás: illusztráció / shutterstock

Fotó: Shutterstock

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2021. október 21-én az esti órákban egy nyíregyházi lakóház előtt támadt rá egy nőre úgy, hogy egy vascsővel több alkalommal hátulról fejen ütötte. Ezt a közelben lakók észlelték és a sértett segítségére siettek, a gyanúsítottat a földre teperték, így megakadályozták a további bántalmazást.

A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes sérülést szenvedett.

A megalapozott gyanú tárgyát képező bűncselekmény kiemelkedően súlyos, akár 8 évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető. A gyanúsított büntetett előéletű, mostani tettét korábbi felfüggesztett szabadságvesztés büntetésének próbaideje alatt követte el és emellett más büntetőeljárás is van vele szemben folyamatban.

Mindezek alapján a bíróság döntése szerint megalapozottan feltehető, hogy szabadlábra helyezése esetén a férfi újabb bűncselekményt követne el, vagy megkísérelné kivonni magát a büntetőeljárás alól, a hatóságok elől elszökne vagy elrejtőzne, ezért elrendelte letartóztatását.

A végzés végleges.

- Dr. Resán Dalma, sajtószóvivő -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában