Szabolcs-Szatmár-Bereg

2021.10.26. 09:39

Vakolat dőlt a nyíregyházi Pazonyi útra, akadályozta és veszélyeztette a forgalmat

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Hétfőn számos szabadtéri tűz miatt vonultak a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei tűzoltók. A legnagyobb területű Gemzsén volt, a Jókai utca mögött. Kétezerötszáz négyzetméteren égett a száraz fű, avar és összehordott akácfa. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók fékezték meg a lángokat.

A nagycserkeszi Toldi utca mögött nyolcszáz négyzetméteren égett a magas füves vegetáció tegnap, Tiszavasváriban az Erdő utcánál és Nyíregyházánál a 49146-os útnál hatszáz-hatszáz négyzetméteren pusztítottak a lángok. Kótajban száz méter hosszan égett a vasúti töltés a Vasút és a Kert utcák kereszteződésénél. A kemecsei Szent István utcán, a közút mellett égett az aljnövényzet hatvan méter hosszan. A helyszíneken a nyíregyházi hivatásos, valamint a tiszavasvári és ibrányi önkormányzati tűzoltók avatkoztak be.

Nagy mennyiségű diszperziós vakolat borult a nyíregyházi Pazonyi útra, akadályozta és veszélyeztette a forgalmat. A vakolat nagy részét a közútkezelő munkatársai eltávolították, majd az úttesten maradt anyagot a nyíregyházi tűzoltók vízsugárral távolították el – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában