Szabolcs-Szatmár-Bereg

2021.11.13. 10:22

A körözött férfi ágyneműtartójában húsz kiló dohány lapult

Tizennégy elfogás egy nap alatt.

Forrás: police.hu

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztálya a Készenléti Rendőrség Nyírbátori Határvadász Bevetési Osztálya munkatársainak bevonásával körözési akciót tartott a rendőrkapitányság illetékességi területén 2021. november 10-én. A huszonnégy településen végrehajtott intézkedés célja a körözött személyek felkutatása és elfogása volt. A rendőrök ellenőrizték a keresett emberek lakó- és tartózkodási helyét, és tizennégy elfogást és előállítást hajtottak végre.

Az egyik körözés alatt álló lakóhelyének ellenőrzésekor egy ágyneműtartóban elrejtve ötvenegy zacskó, huszonegy kilogramm súlyú vágott dohányt találtak az intézkedő rendőrök. Jövedéki orgazdaság bűncselekmény gyanúja miatt értesítették az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó-és Vámhivatal munkatársait, akik a dohánytermék birtokosával szemben átvették az intézkedést – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában