Szabolcs-Szatmár-Bereg

2021.11.24. 08:53

Elfogták a körözött 56 éves kállósemjéni férfit

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotó: illusztráció: shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai 2021. november 23-án elfogtak egy 56 éves kállósemjéni lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözést adott ki, mivel a lopás bűncselekmény elkövetése miatt jogerősen kiszabott közérdekű munka büntetését nem teljesítette. A rendőrök a férfit a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. november 23-án intézkedés alá vontak egy segédmotoros kerékpárral közlekedő 43 éves nyíregyházi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a motorost engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. november 23-án Mátészalka és Kocsord közötti útszakaszon ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő 20 éves kocsordi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában