Szabolcs-Szatmár-Bereg

2021.11.25. 08:40

Ezért körözték a 21 éves székhelyi férfit

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotó: Shutterstock

A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. november 24-én Mándokon ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő 40 éves helyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy 21 éves székelyi lakost 2021. november 24-én. A rendőrök megállapították, hogy a Nyíregyházi Rendőrkapitányság a férfi körözését rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2021. november 24-én elfogtak egy 31 éves nyírmihálydi lakost. A férfi ellen a Nyírbátori Rendőrkapitányság körözését adott ki, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában