horrorkaraván-szezon

2021.11.27. 10:00

Gigabírság – utánfutón vitte a teherautót, egy vagyont fizethet a moldáv sofőr (fotó)

A szabolcsi rendőrök újabb szerelvényt szűrtek ki a forgalomból.

Forrás: police.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Autópálya Alosztályának munkatársai vontak intézkedés alá 2021. november 26-án az M3-as autópálya szabolcs megyei szakaszán egy moldáv honosságú kisbuszt, ami a hozzá kapcsolt utánfutón egy kisteherautót szállított.

Fotó: police.hu

A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a tehergépkocsi nem volt menetíró készülékkel felszerelve, a járműszerelvény súlya jelentősen meghaladta a megengedett legnagyobb össztömeget, valamint azt, hogy a járművezető nem rendelkezett nemzetközi áruszállítási engedéllyel. A rendőrök a balesetveszélyes járműszerelvény további közlekedését megakadályozták és a 46 éves moldáv állampolgárságú férfival szemben 2.500.000 forint bírságot szabtak ki.

https://szon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/ujabb-oriasi-birsag-rendszeresen-nem-fizetett-utdijat-a-roman-kamionos-az-m3-ason-kapcsoltak-le-5596163/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában