bűnügy

2021.11.28. 08:43

Ház falának ütközött ittasan – jogosítványa sem volt

Az elmúlt 24 órában történt.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság Nyírkarászi Rendőrőrsének munkatársai fogtak el egy orosházi lakost 2021. november 27-én Nyírkarászban. A férfi ellen két körözés volt érvényben, mert a részére korábban kiszabott, de meg nem fizetett szabálysértési pénzbírságokat a bíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították a Kisvárdai Rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrsének munkatársai vontak ellenőrzés alá 2021. november 27-én Demecserben egy anarcsi lakost miután az általa vezetett gépjárművel egy lakóház falának ütközött. A rendőrök megállapították, hogy a 32 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik és az alkoholszondás ellenőrzés eredménye alapján az ittas járművezetés gyanúja is felmerült. A rendőrök a járművezetőt további mintavétel után őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai intézkedtek egy személygépkocsival közlekedő ófehértói lakossal szemben 2021. november 27-én Ófehértón. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járművezető a közúti forgalomban úgy közlekedett az általa vezetett gépkocsival, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A 39 éves férfival szemben felmerült az alkoholfogyasztás gyanúja is, ezért vele szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív eredményt jelzett. A rendőrök a járművezetőt további mintavételre, majd a rendőrőrsre előállították és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, az ittas járművezetés gyanúja miatt pedig külön büntetőeljárást indítottak – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában