Baleset

2021.11.07. 10:07

Ittasan, jogsi nélkül fának hajtott Pátroha és Dombrád között

Rendőrségi hírek.

Forrás: illusztráció / shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá 2021. november 6-án Nyíregyházán, egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a járművezető a gépjármű vezetéséhez előírt érvényes vezető engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházai Rendőrőrse lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. P. 40 éves és B. Zs. 26 éves besenyődi lakosok ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfiak 2021. november 6-án Besenyődön betörtek egy jelenleg lakatlan házba, és onnan háztartási eszközöket, műszaki cikkeket, és ruhaneműket tulajdonítottak el. A rendőrök a feltételezett elkövetőket rövid időn belül elfogták, a rendőrőrsre előállították, gyanúsítottként kihallgatták, és bűnügyi őrizetbe vették.

Lesodródott az úttestről és fának ütközött személygépkocsijával egy nyírtassi férfi Pátroha és Dombrád között 2021. november 6-án délután. A baleset következtében a járművezető és utasa nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek. A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai az intézkedés alatt megállapították, hogy a járművezető vezetői engedéllyel nem rendelkezik, és az alkoholszondás ellenőrzés eredménye alapján az ittas járművezetés gyanúja is felmerült. A rendőrök a járművezetőt további mintavétel után őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában