Nyíregyháza

2021.11.15. 11:27

Lopás elkövetésének gyanúja miatt keresik őket (fotók)

A nyíregyházi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság 15010/3641/2021. bűnügyi számon lopás vétség és más bűncselekmények elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen folytat büntetőeljárást. A nyomozás eddigi adatai szerint eddig ismeretlen tettes egy lezáratlanul parkoló gépkocsiból eltulajdonított egy táskát, a benne lévő személyes iratokkal és bankkártyával 2021. szeptember 19-én Nyíregyházán, a Korányi Frigyes úton található Jósavárosi piacon. Az eltulajdonított bankkártyával tizenkét alkalommal kezdeményeztek vásárlást ismeretlen tettesek.

A rendőrség a vásárlások helyszíneiről beszerzett kamerafelvételek alapján keresi azokat, akik a bűncselekmény elkövetése során megszerzett bankkártyával fizettek, illetve megkíséreltek fizetni.

Kérjük, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, illetve jelenlegi tartózkodási helyükről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában