Szabolcs-Szatmár-Bereg

2021.11.22. 09:41

Nyírmihálydiban ellenőrizték a 40 éves férfit – Ezt követte el

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotó: illusztráció: shutterstock

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai ellenőriztek egy személygépkocsit, és annak vezetőjét 2021. november 21-én Nyírmihálydiban. A rendőrök megállapították, hogy a járművezető úgy vett részt a közúti közlekedésben a gépjárművel, hogy nem rendelkezik a vezetéséhez előírt érvényes vezetői engedéllyel. A rendőrök a 40 éves férfit a Nyírbátori Rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá 2021. november 21-én Győrtelken egy személygépkocsival közlekedő nyírparasznyai lakost. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a járművezető a gépjármű vezetéséhez előírt érvényes vezető engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai vontak intézkedés alá egy 23 éves baktalórántházi lakost 2021. november 21-én. A rendőrök megállapították, hogy a Nyíregyházi Rendőrkapitányság a férfi körözését rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában