Társasházak napja

2021.11.15. 15:05

Online szakmai nap a társasházakat érintő tűzvédelmi kérdésekről

„Társasházak napja” címmel tartanak online konzultációt a katasztrófavédelmi kirendeltségek 2021. november 24-26. között. A fórum célja, hogy a társasházak lakóközössége széleskörű tájékoztatást kapjon a lakóépületekben követendő tűzmegelőzési szabályokról, a társasházak hatósági ellenőrzéseinek tapasztalatairól.

Idén a világhálón és telefonon keresztül tehetik fel kérdéseiket a társasházak képviselői vagy lakói azzal kapcsolatban, hogy milyen tűzmegelőzési szabályok vonatkoznak a lakókörnyezetükre, hogyan erősíthetik közvetlen környezetük biztonságát. A háromnapos fórumon a kirendeltségek nagy hangsúlyt fektetnek az Országos Tűzmegelőzési Szabályzat előírásainak megismertetésére is.

A rendezvénysorozat kiemelten foglalkozik a kémények használatára és a gázkészülékek felülvizsgálatára vonatkozó szabályokkal, a lakásokon belüli villamos berendezések felülvizsgálatának fontosságával, a tárolási szabályokkal, a napelemrendszerek megfelelő kivitelezésével, a kéményseprőipari tevékenységgel kapcsolatos tudnivalókkal és természetesen a helyi tapasztalatokkal, sajátosságokkal.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság katasztrófavédelmi kirendeltségei telefonon és e-mailben várják a témával kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket.

Fehérgyarmati Katasztrófavédelmi Kirendeltség

(+36-44) 362-005

Kisvárdai Katasztrófavédelmi Kirendeltség

(+36-45) 420-420

Mátészalkai Katasztrófavédelmi Kirendeltség

(+36-44) 418-134

Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség

(+36-42) 404-444

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában