Szabolcs-Szatmár-Bereg

2021.11.15. 13:58

Szexvideókkal zsarolta a a 13 éves szabolcsi kislányt a ragadozó pedofil

Vádat emeltek ellene.

Fotó: illusztráció: shutterstock

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség közleménye szerint a férfi 2017. március elején az interneten vette fel a kapcsolatot egy szabolcsi településen élő 13 éves lánnyal.

A kislányt rábírta arra, hogy készítsen magáról olyan fényképeket és videókat, amelyeken meztelenül látható, illetve szexuális cselekményt végez.

A lány végül beleegyezett abba, hogy a férfi kívánsága szerinti videókat és fényképeket készítsen, amelyeket aztán elküldött neki. A pedofil egészen 2018. március elejéig, azaz egy éven keresztül rendszeresen üzenetet váltott a kislánnyal. Ennek során a gyerek 110 fotót és 37 videót küldött el magáról, minden esetben olyan tartalommal, amelyeken meztelenül volt látható.

A kislány már az első videók elküldése után vonakodott, és nem akart többet küldeni. A férfi azonban azzal fenyegette meg, hogy ha nem lesznek újabb felvételek, akkor a nála lévőket terjeszteni fogja, valamint közölte a gyerekkel, hogy rendőrségi feljelentéssel se merjen próbálkozni. A lány végül úgy szabadult meg a férfitól, hogy az utolsó üzenet elküldése után letiltotta őt.

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség a büntetett előéletű férfival szemben börtönbüntetést, közügyektől eltiltást, illetőleg minden olyan foglalkozástól, tevékenységtől való végleges hatályú eltiltást indítványozott, amely keretében 18 év alatti személy nevelését, gondozását, gyógykezelését végezhetné.

Forrás: tenyek.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában