Faültetés

2021.12.10. 15:46

Élet fája kihívás teljesítve

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság és az alárendeltségében működő helyi rendőri szervek is elültettek egy-egy szimbolikus facsemetét.

Forrás: rendőrség

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság is csatlakozott a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság által indított kihíváshoz, amelynek lényege, hogy a koronavírus elleni küzdelemre történő figyelemfelhívás céljából facsemetéket ültessenek minél több településen.

A fa az évek múlásával terebélyesedik, egyre magasabbra nő, így szimbolizálja az életet, annak megújulását és legyőzhetetlenségét.

Farkas József r. dandártábornok, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője munkatársaival közösen 2021. december 10-én ültette el a szimbolikus nyírfa csemetét a főkapitányság épülete előtt.

A megyei rendőr-főkapitányság alárendeltségében működő rendőrkapitányságok és határrendészeti kirendeltségek is elültettek egy-egy fát az összefogás jegyében.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában