Szabolcs-Szatmár-Bereg

2021.12.08. 10:47

Elfogták a 29 éves lónyai férfit

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotó: illusztráció: Shutterstock

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. december 7-én elfogtak egy 29 éves lónyai lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. december 7-én ellenőriztek egy tehergépkocsival közlekedő 56 éves nyírteleki lakost. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik a jármű vezetéséhez előírt vezetői kategóriával. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai Nyírbélteken ellenőriztek egy lasú járművel közlekedő 33 éves fülöpi lakost 2021. december 7-én. A rendőrök megállapították, hogy a járművezető úgy vett részt a közúti közlekedésben a gépjárművel, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkaptányság munkatársai 2021. december 7-én elfogtak egy 24 éves vámosújfalui lakost. A férfi ellen a Sárospataki Rendőrkapitányság körözést adott ki, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Miskolci Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében a rendőrkapitányságra előállították.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 48 éves tornyospálcai lakos ellen. Az eljárás adati szerint a férfi 2021. december 7-én a vele szemben elrendelt ideiglenes távoltartás szabályait megszegte azzal, hogy az édesanyja házához ment és vele kapcsolatba lépett. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában