Sziréna

2021.12.11. 09:14

Ezért körözték a tiszadobi nőt

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2021. december 10-én történt rendőrségi eseményeiből.

Fotó: Shutterstock

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő 34 éves demecseri, és egy 41 éves kántorjánosi lakost 2021. december 10-én Nyírcsászáriban. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a demecseri férfi úgy vezetett a közúti forgalomban, hogy a gépjármű vezetéséhez előírt érvényes engedéllyel nem rendelkezik, valamint, hogy a másik férfi úgy engedte át a vezetést, hogy nem győződött meg arról, hogy van-e vezetői engedélye. A rendőrök mindkét férfit előállították a rendőrkapitányságra és engedély nélküli vezetés, valamint járművezetés tiltott átengedése szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.    

 

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai elfogtak egy ófehértói lakost 2021. december 10-én. A férfi ellen körözés volt érvényben, mert a részére korábban kiszabott, de meg nem fizetett pénzbírságot a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök az 53 éves férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították a rendőrősre és őrizetbe vették.

 

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak 2021. december 10-én egy tiszadobi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a Tiszavasvári Rendőrkapitányság a 25 éves nő körözését rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött nőt az elzárás végrehajtása érdekében a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában